ITINERARY FOR THE UGANDAN VISIT- 22 MAY 2008

PROGRAMME DIRECTOR: MARKETING AND COMMUNICATIONS OFFICER- MS. SYLVIA MACHIMANA

ITEM	ACTIVITY	DURATION	TIME	PERSON RESPONSIBLE
1.	Arrival and tea	50min	09h00-09h50	
2.	Opening and Welcome	10 min	09h50-10h00	Exec. Manager: Institution and Participation – Mr. Joseph Mabunda
3.	Briefing(purpose of visit) by DWAF and introduction of guests	20 min	10h00-10h20	Director: International Relations – Mr. Motsamai Nkosi
4.	Presentation by the ICMA Governing Board	20 min	10h20-10h40	Chair person: Technical Committee of ICMA - Mr. Du Preez C
5.	Presentation by the ICMA management on the establishment of the ICMA and the functions thereof	40 min	10h40-11h20	Exec. Manager: Water use- Mr. Selepe Marcus
6.	Discussions based on the presentations	20 min	11h20-11h40	Marketing and Communications Officer: Ms Machimana s
7.	Lunch	45 min	11h40-12h25	
8.	Drive to Tekwane (MADC)	30 min	12h25-12h55	
9.	Presentation by MADC water usage, irrigation systems and	20 min	12h55-13h15	Manager: Mr. Mbhalati
10.	Tour of the farm- resource and dam and the Pack house	45 min	13h15-14h00	Manager: Mr. Mbhalati
11.	Drive to Malikutu	40 min	14h00-14h45	

11	. •	Presentation by the DALA on Projects/ and	15 min	14h45-15h00	DALA
		campaigns for poor farmer support			
12).	Visit to the vegetable gardens, Sivukile	45 min	15h00-15h45	DALA and Woman's club
		Woman's club			chairperson
13	3.	Depart for Pretoria		15h45-	
		•			